MBL design as

Glassmontere og utstillingsskap.  

Våre forskjellige glassmontere fyller de fleste behov, men vi skreddersyr gjerne for å tilpasse til det som er nødvendig for ønsket formål. Det kan være vitrineskap, pokalskap eller utstillingsmonter for å vise frem forskjellige produkter.

Se produktblader om glassmontre og utstillingsskap nederst på siden.

   Glassmonter med lys     Glassmonter Glassmonter struktur

Glassmonter med aluminiumsramme. Eksempler på utførelse og oppbygging. Valigvis er det natureloksert ramme, men vi lakkerer etter ønsket farge.

Akkurat nå har vi tilbud på et par montere med sortlakkert rammeverk som vist overnfor.

Utstillingsmontere i alu-system som monteres og demonteres med umbrakonøkkel. Vi har en del ferdig prisede modeller, men skreddersyr gjerne etter ønsker og behov.

Ofte vil det være delikat og alltid økonomisk lønnsomt å bygge flere moduler sammen som premieskap. Dette passer også godt inn sammen med annen butikkinnredning.

Glassmontere med avrundet rammeverk fremstår som moderne og smakfulle. De har meget lang levetid og 6 mm herdet glass i sider og dører gjør dem meget robuste.

Spør gjerne etter sammenhengende glassmontere eller utstillingsmonter i andre fasonger og formater. Vi lakkerer også gjerne profilene og setter inn ønsket platemateriale for at utstillingskap skal passe inn med annen innredning.

   

Her er en glassmonter for utstilling av 2 faner, skolens gamle og nye. Man ser at det blir smekrere og penere med sammenbygget monter i stedet for 2 separate. Dessuten blir det rimeligere.

      

Glassmonter som bordmodell med sortlakkert aluminiumsramme. Det er her brukt en meget slitesterk og litt ruglete pulverlakk.

Vi lager helt uforpliktende tilbud på glassmontere og utstilllingsskap, spør oss!

For uteskap, se infoskap.

Klikk her for å komme til nettbutikken med glassmontere.

Glassmonter 6
Glassmonter 5
Glassmonter 4
Glassmonter 3
Glassmonter 2
Glassmonter 1

 

 

 

 

MBL design asTelefon: 22 50 22 22Nettstedkart